Albatros

A munkavédelmi ruhák és eszközök terén számos ismert és kevésbé ismert márkával is találkozhatunk. Előbbiek közül mindenképp érdemes kiemelni az Albatros márkát, amely tradicionális cégnek számít a munkavédelem terén. Az alábbiakban ezért az Albatros munkavédelmi termékekkel foglalkozunk részletesen.

Az Albatros márka története

Az Albators márka az ISM nevű német családi cégtől származik, amelynek főhadiszállását Lippstadtban találjuk. A cég története 1930-ig vezethető vissza és jelenleg 80 közvetlen alkalmazottat foglalkoztatnak. A családi vállalkozásként induló cég mára egy nemzetközileg is elismert, a világ egyik vezető biztonsági cipő-, munkavédelmi- és funkcionális ruházatot gyártó vállalatává nőtte ki magát.

A vállalat működése és termékeinek előállítása során nagyon komolyan veszi a környezet- és a társadalom iránti felelősségvállalást. Figyelnek nemcsak a saját-, de beszállítóik, partnereik alkalmazottainak munkakörülményeire is.

Az Albatros tehát egyike egy 90 éve még családi vállalkozásból induló vezető német brandnek, akik prémium munkavédelmi cipőket, munkaruházatot és outdoor ruházatokat gyártanak.

Albatros munkavédelmi termékek

Az összes Albatros termék egy nemzetközi, védőfelszerelésekre és munkaruházatra specializálódott csapat által lett megtervezve mind:

 • védelmi képességek, és
 • design terén.

Emiatt nem meglep, hogy a legjobb egyéni védőeszköz specialistái közé tartoznak Németországban. Ennek következtében elmondhatjuk, hogy az Albatros márka 35 éve egyet jelent a:

 • minőséggel,
 • kényelemmel,
 • funkcionalitással,
 • designnal.

Albatros munkavédelmi cipők

Az Albatros a munka- és szabadidőruházat piacán tett szert elismertségre, emellett egyedi dizájnt alakított ki a biztonsági lábbelik piacán is, melyet az elnyert díjak is megerősítenek. Példaképp két Albatros védőcipő nyerte el az iF Design Award 2019 díjat a termékfegyelem, az ipar/szerszámok kategóriában, de az utóbbi évben több Német Design Award 2020 díjat is bezsebeltek, mely arra hivatott, hogy évente egyszer elismerje az innovatív termékeket és projekteket, azok gyártóit és tervezőit, amelyek úttörő szerepet játszanak a német és a nemzetközi formatervezési környezetben.

A design mellett a beépített technológiák is egyediek, mint például az:

 • üvegszálas orrmerevítő,
 • kerámiaszálas talpbetét,
 • könnyű szerkezetek,
 • rugalmas talpkivitelezések,
 • speciális habbetétek,
 • csúszásmentesség,
 • hőállóság.

Az Albatros  speciális biztonsági illetve munkavédelmi cipői látványban, kényelemben és extrákban a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. Dizájnban hozzák a legdivatosabb utcai cipők stílusát, formáját és színvilágát, a beépített innovációkat pedig még felsorolni is nehéz.

Az Albatros a szakembereken túl azokra is gondolt, akik otthoni- és kerti munkához, vagy épp túrázáshoz és más szabadidős tevékenységekhez keresnek tartós és minőségi lábbeliket. Kínálatukban megtalálhatók a rendkívül kényelmes, víztaszító, szélálló, mégis kiválóan szellőző túrabakancsok, sportcipők és gumicsizmák is.

Albatros munkavédelmi ruhák

 Az Albatros a munkaruházat területén is újszerű formavilágot és páratlan minőséget garantál, minden szakember és otthoni barkácsoló számára. A klasszikus munkavédelmi nadrágok és dzsekik 100% pamutból készülnek, praktikus tépőzáras zsebeik, a rájuk jellemző színharmónia messziről megkülönbözteti őket az átlagos munkavédelmi viseletektől.

A cipőkhöz hasonlóan számos termék, amellett, hogy megfelel a munkavédelmi ruhák szigorú minőségi kívánalmainak, anyaghasználatának és stílusos, divatos tervezésének köszönhetően bátran hordható hétköznapi viseletként is. Épp úgy megtaláljuk a kínálatban a mindig trendi farmernadrágot, ahogy a közkedvelt átmeneti steppelt mellényeket, polár pulóvereket vagy a manapság közkedvelt softshell dzsekiket is.

Az Albatros speciális vízhatlan kollekciója pedig a zord időjárási körülmények között dolgozóknak biztosít nélkülözhetetlen védelmet, de a vízi sportok szerelmeseinek, vagy épp a horgászat rajongóinak is hasznos lehet ezeknek a ruhadaraboknak a beszerzése az extrém kihívások sikeres leküzdéséhez.

Összegezve

Az Albatros munkavédelmi termékek esetében tehát abszolút megbízható minőségi német termékekről beszélhetünk, amik mind kényelemben, mind minőségben és persze munkavédelembe is a legmagasabb igényeket is kielégíthetik.