//Canis, munkavédelmi ruha márka

Canis, munkavédelmi ruha márka

A Canis vállalat egy vezető védőszköz gyártó, amely munkavédelmi és biztonsági, illetve egészségvédelmi kiegészítőkkel foglalkozik. A cég 1993-tól működik, azóta pedig hatalmas sikernek örvendenek, hiszen manapság az egyik legtöbbet eladott munkavédelmi ruha márkáról van szó. De vajon mit érdemes tudni róluk? Cikkünkből részletesen megismerheted a Canist! 

A Canis gyártóról röviden 

A Canis Safety 1993-ban indult újtára, amely nemcsak munkavédelmi, hanem biztonsági és egészségvédelmi területen egyaránt otthonosan mozog. A vállalatot Jaromir és Jiri Rataj testvérek hozták létre, mint egyesület, azonban 2003-ban részvénytársasággá váltak. A céljuk, hogy rendkívül széles termékválasztékot hozzanak létre, illetve teljes körű szolgálatást kínáljanak az érdeklődők számára. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a verhetetlen árakra és a minőségi termékekre egyaránt.  

Canis, munkavédelmi ruha márka 

A Canis, munkavédelmi ruha márka tehát egy közel 30 éves múlttal rendelkező vállalat, amely hazánkban is egyre sikeresebb. Foglalkoznak többek között téli csizmákkal, kertész nadrágokkal, felsőkkel és egyéb védőfelszerelésekkel is.  

Téli gumicsizma 

A hideg évszakokban elengedhetetlen, hogy a kinti munkához ne valamilyen meleg, vízhatlan lábbelit viseljünk. A Canis által gyártott téli gumicsizma minden feltételnek megfelel, hiszen csúszásmentes PVC talppal látták el, amely lehetővé teszi, hogy még egy csúszós úton is biztonságban legyünk. A méretek 37-47-ig terjednek, így akár kisebb lábúak számára sem akadály a kinti munka. A minőségi kivitelt jó ár-érték aránnyal egészítettek ki. A termék megfelel az ISO szabványainak. 

Dzseki fényvisszaverős kiegészítőkkel 

A férfiak számára megalkotott fényvisszíverő téli kabát levehető kapucnival kapható, amely nemcsak szél-, hanem vízálló is egyben. A maximális kényelem érdekében a gallér részt egy fleece anyaggal bélelték ki. Az ujjakon összehúzható mandzsetta található, emellett a ruha alsó része szintúgy összehúzható. A dzsekire több praktikus zsebet készítettek, így található rajta bal cipzáras mellkasi, jobb fedett mellkasi, de még oldalsó zsebek is egyaránt. Tökéletes kiegészítő a közlekedésben dolgozók, illetve a gépkocsikat vezetők számára egyaránt. Remek választás továbbá a rendőröknek és az építő iparban dolgozóknak, akik napi szinten több órát töltenek a szabadban.  

Gyermek munkaruhák széles választéka 

Természetesen a Canis a legkisebbekről sem feledkezett meg, hiszen készítenek gyerek méretű kantáros nadrágokat. A két változatban kapható modell terepszínű vagy pedig zöld-narancssárga kivitelben szerezhető be. A nadrágot megerősített térdrésszel és üléssel láttál el, ami mellé mellkasi zsebeket, illetve gumis derékrészt tettek. A zöld és narancssárga tervezésű darabnak nagy előnye, hogy ezen fényvisszaverő kiegészítők is vannak, így akár naplemente után is biztonságban tudhatjuk a gyermeket.  

Összegezve 

Bízunk benne, hogy most már egy kicsit közelebb kerültél a Canis, munkavédelmi ruha márkához, amely nemcsak biztonsági eszközöket kínál eladásra.