Cerva

A Cerva egy 1990-es években alapított vállalkozás, amely munkavédelmi felszereléseket gyárt. A cég a maximális biztonságra törekszik, hozzájárulnak a legfontosabb védelemhez, így ez emberi egészség megőrzéséhez is.

A kezdetek

A Cerva Group 1991 óta működő vállalat, amely munkavédelmi ruhákat és sapkákat gyárt. A cég különböző szakmákhoz fejleszt ki öltözékeket és védőfelszereléseket. Már a kezdetektől kihangsúlyozzák az egyes területekhez szabott kényelmet és biztonságot. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően pedig mára már nemzetközivé nőtte ki magát. A munkavédelmi ruházat gyártásának területén piacvezető cseh vállalatnak számít.

Mára már 12 külföldi kirendeltségük van, több mint 500 alkalmazottal. Az ügyfelek 63 országból származnak, akiknek köszönhetően az éves árbevétel évről-évre növekedik. 2018-ban 365 új védőezköz került a repertoárjukba. Ezek mindegyike óvja az egészséget és megkönnyítik a mindennapos munkavégzést.

A Cerva kínálata

A közel harminc év alatt összegyűjtött tapasztalatokra alapozva kínálják a legjobb minőségű és legmagasabb biztonságot nyújtó védelmi felszereléseket. A választék folyamatosan megújul, hiszen követik az új irányzatokat és természetesen a biztonsági előírásokat. Elsődleges szakterületének a kisipart és az építőipart tartják, de kínálnak termékeket otthoni felhasználásra. Ilyenek lehetnek például a barkácsoláshoz vagy kertészkedéshez szükséges kantáros nadrágok.

A Cerva termékek számos webshopban megtalálhatóak. A választékban szerepelnek ruházati termékek, lábbelik, védőkesztyűk, szemüveget, fejvédelemhez szükséges eszközöket, de akár különböző zuhanásvédő felszereléseket is.

A ruházat kapcsán vásárolhatunk softshell dzsekit, vízálló overállt, különböző kabátokat, kertésznadrágot, női termékeket vagy akár kötött sapkát is. A lábbelik esetében lehetőség van bakancs, félcipő vagy szandál megvételére is. Védőkesztyűkből gyártanak például csempézett változatot is. A kínálatban megtalálhatjuk továbbá a fejvédelemhez szükséges eszközöket, mind a biztonsági sapkákat, 4-pontos állszíjat sisakra, de rendelhetünk akár beszerelt szemvédőt is.

A Cerva termékek jellemzői

A védőruhák vágásálló anyagból készülnek, a prémium védőkesztyűk pedig TPU membránt tartalmaznak. A termékek a cég saját raktárából azonnal elérhetőek, amelyek mindegyike megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak. A gyártmányok nemcsak komfortosak, hanem divatosak is, amely annak is köszönhető, hogy a tervezők designerekkel is együtt dolgoznak. A termékek minden foglalkozás számára egyediek. A szakmabeliek először megnézik a munkaterületet és összegyűjtik az információkat, majd elemzik azokat. Csak ezek után kezdenek el tervezni.

Összegezve: A Cevra egy cseh vállalat, amely munkavédelmi felszereléseket gyárt már 1991 óta. A cég piacvezető ezen a területen, mára pedig már nemzetközivé nőtte ki magát. Jelenleg 63 országból érkeznek megrendelések, amelynek köszönhetően az árbevételük folyamatosan növekszik. A védőruhák rendkívül jó minőségű anyagból készülnek, a raktárból pedig szinte azonnal elérhetőek.

Meta leírás: