Dickies

A Dickies egy amerikai vállalat, amely a mai napig magánkézben van. A gyártó munkanadrágok, mellények, dzsekik és overállok gyártásával foglalkozik már közel száz éve. A termékeik mindegyike rendkívül magas minőségű, megbízható és komfortos érzetet nyújtanak. Ismerjük meg tehát a Dickies munkaruhákat készítő márkát!

A Dickies története

A Dickies mára a világ egyik legnagyobb magánkézben lévő vállalata, amely főként munkaruhák gyártásával foglalkozik. A céget az Egyesült Államokban alapították még 1922-ben és azóta gyártja a kényelmes és minőségi darabokat. A termékeiket több mint 100 országban dolgozó munkavállalók vásárolják meg. A Dickies már közel száz éve működik, a fejlődése azonban vitathatatlan.

A Dickies termékeinek jellemzői

A gyártás- és anyagtechnológia területén a Dickies a legújabb és legmodernebb fejlesztéseket használja. Ezáltal a kiváló minőségű munkaruhák a legnagyobb igénybevételnek is ellen tudnak állni. A termékeket a hagyományos és a modern stílussal ötvözték, amely magában foglalja a gyártó amerikai örökségét.

A Dickes kínálata

A Dickies kínálatában megtalálhatóak a munkabakancsok, a nadrágok, munkapólók, pulcsik, a mellények, a dzsekik, a jól láthatósági termékek, de még overállokat is vásárolhatsz. A Dickies prémium minőségű munkacipőt szigorú tesztnek vetik alá, így minden szabványnak megfelelnek. A lábbelik minden körülmény esetén megállják a helyüket és biztonságot adnak számunkra. Választásnál vegye figyelembe, hogy milyen munkához használja majd, hiszen nem mindegy, hogy cukrászként dolgozol, vagy egy gyárban munkálkodsz napi tizenkét órát.

A munkanadrágok szintén minőségi anyagból készülnek, így erősek és strapabíróak. Kiváló választás azoknak a személyeknek, akik megbízható nadrágot keresnek munkavégzéshez. A számos típus között megtalálhatóak az állítható derék résszel ellátott darabok, de a választékból választhatsz még festő mellesnadrágot is.

A mellények más termékkel együtt hordva megoldást nyújtanak az időjárási körülményekre. A választékban szerepelnek bélelt változatok, illetve vékonyabb átmeneti fajták is. Némelyik mellényt még funkcionális zsebekkel is elláttak. A Dickies egy ideje már jól láthatósági ruházatot is forgalmaz. Ezek mindegyike megfelel az adott munkaterületre vonatkozó láthatósági szabványoknak.

Dickies termékek vásárlása

Amennyiben Dickies termékeket venne, keresse fel az egyik viszonteladó partnert, ahol megtalálja az Ön számára tökéletes munkaruhát. Megrendelés esetén a gyártmányokat akár házhoz is szállítják, de ha tudja, akár személyesen is átveheti az Önhöz legközelebb álló üzletek egyikébe.

Összegezve: A Dickies amerikai munkaruhákat gyártó vállalat a mai napig magánkézben van. A cég közel száz éve forgalmaz munkabakancsokat, mellényeket és overállokat. A termékek mindegyike rendkívül magas minőségű, ráadásul megbízhatóak is, így bármilyen munkavégzéshez alkalmasak.