//Mindent a Milwaukee gyártóról!

Mindent a Milwaukee gyártóról!

Ismered a Milwaukee gyártót? Nem? Akkor ezt a cikket neked készítettük. A cég közel 100 éve van jelen a piacon, hiszen még 1924-ben alapították meg. A szerszámgépeket gyártó vállalat az élen jár ezen a területen, ahol professzionális felhasználók számára kínálnak különböző szerszámokat. Lássuk, hogy mit érdemes tudni róluk, mivel foglalkoznak pontosan!

A Milwaukee gyártó

A Milwaukee Electric Tool 2024-ben már a fennállásának 100. évfordulóját fogja ünnepelni. A gyártó 1924-ben alakult meg, azóta pedig élen járnak a prémium minőségű szerszámgépek forgalmazásában. Főként professzionális felhasználók számára készítenek kiváló eszközöket, amik megkönnyítik a mindennapos munkát. 

A cég V28 lítium-ion akkumulátoros rendszerekkel dolgozik, ami egy új forradalmi megoldás volt ebben az iparágban. Ők voltak az elsők, akik ezt a technológiát alkalmazták a vezeték nélküli elektromos készülékekben. Nem véletlen, hiszen a működési idejük akár kétszer hosszabb is lehet, ráadásul közel 50%-kal több erőt biztosít, mint a hagyományos típusok. 

Az új fejlesztések folytatódtak az M12 és az M18-as akkumulátoroknál is. Ezek az eszközök már úgy lettek tervezve, hogy a rendszeres használathoz szükséges sebességet és erőt egyaránt biztosítsák a felhasználók számára. 

A Milwaukee küldetése

A gyártó célja, hogy az érdeklődők számára kizárólag olyan kiváló minőségű és nagy teljesítményű termékeket biztosítson, amik garantáltan évekig szolgálják majd az ügyfeleket. Mindig figyelnek a prémium anyaghasználatra, illetve nyomon követik az újdonságokat, aminek köszönhetően mindig a leginnovatívabb eszközökkel dolgoznak. Ők lettek a világ egyik vezető titákkalapács és egyéb kéziszerszámokat forgalmazó gyártója, akik a kéziszerszámok piacán is megállják a helyüket. 

A Milwaukee kínálata

A gyártó választékában széles palettáról válogathatunk, hiszen a Milwaukee munkás cipő mellett beszerezhetünk többféle különböző szakmában szükséges ruházati cikket is. Emellett természetesen a már említett szerszámokkal is foglalkoznak, többek között ácsok és asztalosok számára elengedhetetlen darabokkal, illetve nem hagyták ki sem a szállítmányozást, sem pedig a villanyszerelést. 

Mindegy tehát, hogy milyen szakmában dolgozunk ebben az iparban, a Milwaukee mindenki számára kínál megfelelő eszközöket. Legyen szó kéziszerszámokról, munkavédelmi ruházati cikkekről, munkás cipőkről egyaránt. Nem véletlen, hogy már több mint 100 éve jelen vannak a piacon és az egyik vezető cégnek számítanak ezen a területen. 

Összegezve

Reméljük, hogy most már tisztább képet kaptál arról, hogy mivel is foglalkozik a Milwaukee gyártó. A cég amellett, hogy munkás cipőket és munkavédelmi felszereléseket gyárt, tervez és kivitelez kéziszerszámokat, amikkel hatalmas kört tud lefedni.